Adások

Juli élete: A sötét ötven árnyalata

Juli ellátogatott a budapesti ágymoziba, és megnézte a “Sötét ötven árnyalata” c. filmet. A film- szerinte- kínosan rossz, közhelyes, ugyanakkor érdekes, hogy ennyi nőt magával ragadott. Ha elfogadjuk, hogy a nők emancipációra, egyenjogúságra vágynak, hogyan válhat ennyire sikeressé egy olyan film (és könyv), ami a férfi dominanciájáról szól?
2017.02.21 Hozzászólások: 0

Ülve pisilő pasik

Egy fertőtlenítőszereket forgalmazó cég felmérést végzett a WC használattal kapcsolatos higiéniai szokásokról, amelyből többek között kiderült, hogy még mindig szeretünk a klotyón újságot olvasni,és hogy a Dél-Dunántúliak- Különösen Pécsen- a pasik több mint fele ülve pisil. Balázs bevallotta, hogy Ő is ez utóbbi tábort erősíti, mert kényelmesebb, és tisztább. Mik azok a szokások, amire sose […]
2017.02.21 Hozzászólások: 0

Potya Michelin-csillag:)

Michelin-csillagot kapott a Bouche à Oreille! A szerény, 12 eurós marha pörköltöt az étlapon tartó, nem is túl rongyrázós kinézetű bourges-i étteremben lehettek a legjobban meglepve, azon pedig pláne, hogy az idei Michelin-kalauz megjelenése gyakorlatilag lerohanták őket a gasztroturisták. Az étterem címét ugyanis összekeverték egy másikkal…)))
2017.02.20 Hozzászólások: 0

Feri receptjével kívánunk mindenkinek nagyon szép hétvégét!

Penne Al Tonno Vagyis tonhalas tészta. A végső mentsvár, amikor elfelejtettél bevásárolni, nincs időd főzni, de tészta és egy halkonzerv van a kamrában. Mint a legtöbb olasz kajánál, így ebben is a kevés, de jól összerakott alapanyag a jellemző. Gyakorlatilag tíz perc előkészület, ez alatt felforr a víz, amíg megfő a tészta, az alatt kész […]
2017.02.17 Hozzászólások: 0

Attila választott

Mr. Valentin azaz Attila végül Miss Csütörtököt Julit választotta a hétvégi vakrandira, amit Miskolctapolcán az Avalon Parkban tölthetnek el. Amint találkoznak és készítenek közös képet, ígérjük megosztjuk veletek.
2017.02.17 Hozzászólások: 0

A multik rosszabb minőségű élelmiszereiket hozzák Magyarországra?

A hazai hatósági vizsgálatok is azt igazolják, a multinacionális élelmiszergyártók eltérő minőségű termékekkel látják el a nyugat-európai és a kelet-közép-európai régió boltjait. A Magyar Idők szerint a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) nemrég 24-féle azonos, vagy nagyon hasonló termékmintát vetett össze érzékszervi tulajdonságaik, összetételük, jelölésük alapján. Mi is tesztelünk 3 terméket. Felhívtuk a témában Zsigó Róbertet az élelmiszerlánc-felügyeletért […]
2017.02.17 Hozzászólások: 0

Valami bűzlik a szomszédnál.

Lebukott a családias hangulatú kábítószer-biznisz. Károly édesanyja éppen csomagolta a 70 milliónyi heroint, amikor elkapták. Közel 25 ezer adag, összesen 5,83 kilogramm heroint találtak a rendőrök egy gyáli lakásban. Kinek a szomszédját vitte már el a rendőrség és mi derült ki, hogy miért? Közben 257 tő vadkendert találtak Vecsésen a rendőrök....mi van azon a környéken?
2017.02.17 Hozzászólások: 0

Ms Csütörtök: Juli

Ma Attila megismerhette Ms Csütörtököt: Julit!:) Nemsokára kiderül, hogy Attila kit választ, kit visz el a romantikus randira:)  
2017.02.16 Hozzászólások: 0

Re: Nokia3310

A HMD Global Oy, az elpusztíthatatlan Nokia 3310-es finn jogtulajdonosa váratlan lépésre szánta el magát : Visszatér 59 euróért a legendáss á vált Nokia 3310-es telefon!:)
2017.02.16 Hozzászólások: 0

Kutyát lőtt le egy vadász

Vadász lőtt le egy gazdájával sétáló kutyát Budapesten, mátyásföldi repülőtér mellett. Kutyaiskola is működik a környéken, körülbelül két éve kitettek természetvédelmi terület táblákat is. A kutyát állítólag azért lőtte le a vadász, mert a szürkületben nem látta jól. Az ebet ugyanis póráz nélkül sétáltatta a gazdája és nem volt rajta világító nyakörv…
2017.02.16 Hozzászólások: 0