Adások

Feri receptjével kívánunk nagyon szép hétvégét!

Tavaszi csirkecomb   Igeeen! Van újkrumpli, friss paradicsom, spárga, az egész piac lüktet a színektől, friss, tavasz illata van mindennek! Nem is lehet más a terv, mint kis kosarunkat megpakoljuk ezen földi jókkal, szerzünk egy nagy tepsit, vagy kerámia tálat, és az egészet egyben elkészítjük, hogy ne kelljen sokat vacakolni. Én egy marokkói tagine-t (tazsin) […]
2016.05.27 Hozzászólások: 0

Kérdezz! Felelek.

Bármit, bármilyen témában kérdezhetnek tőlünk a hallgatók telefonban vagy SMS-ben, mi pedig mindenre megpróbáltunk válaszolni őszintén.
2016.05.27 Hozzászólások: 0

Telefonban: Dárdai Pál

Szerdán jelent meg Dárdai Pál önéletrajzi könyve. Életének olyan fejezeteit tárja az olvasók elé, amelyek eddig jó- formán senki előtt nem voltak ismertek.
2016.05.27 Hozzászólások: 0

Szuperélelmiszerek

Gábor ma a szuper élelmiszerekről mesélt nekünk. A chia mag, a goji bogyó és az acai bogyó jótékony hatásairól.
2016.05.26 Hozzászólások: 0

Utalásos malőrök

Több mint 45 millió forintnak megfelelő euró landolt Csobay Novák Tamás bankszámláján. A férfi rögtön visszautalta az összeget, pedig állítólag fel sem tűnt az utalónak. Kiderült, hogy rengeteg hallgatónak küldtek már félre pénzeket, és a legtöbben bizony csendben megtartották:)
2016.05.26 Hozzászólások: 0

Mutogatós bácsit látott Feri gyermeke.

Játszottak a téren, amikor pisilnie kellett a kislányának. A helyi bokorba mentek, akik előtt egyszer csak ott termett egy szatír. Mit lehet tenni ilyenkor? Hogy világosítsunk fel egy gyereket?
2016.05.25 Hozzászólások: 1

A karkötő, ami elektrosokkol, ha túl sokat költesz.

Egy szoftvergyártócég legújabb találmányával rengeteget spórolhat egy háziasszony. A forradalmi termék egy karkötő, ami összeköttetésben áll a használója bankkártyájával és érzékeli, ha nem megfelelően használják. Túlköltekezés esetén elektrosokkol. Ti mire használnátok még ezt a rendszert? Jelezze, ha túl sokat ettél?
2016.05.25 Hozzászólások: 2

Exkluzív! Galambos Lajos nagy bejelentése.

Hallgassátok meg a hanganyagot! Felhívtuk Lagzi Lajcsit, hogy érdeklődjünk felőle. Rákérdeztünk mi igaz abból, hogy egy arab herceg venné meg a milliárdokat érő birtokát..., és ekkor jött egy olyan bejelentés, ami minket is meglepett. Lajcsi konkrétumokkal szolgált ügyével kapcsolatban és nevesített egy embert, aki figyelmeztette Őt, hogy ha nem adja el a Dáridó nevet, akkor […]
2016.05.25 Hozzászólások: 60

Juli és a shibari

Julink elment egy “shibari” tanfolyamra, hogy megtanulja a különböző kötözéses technikákat..aztán otthon természetesen kipróbálta.. Na, az végül nem pontosan úgy történt, ahogy eltervezte..:))
2016.05.24 Hozzászólások: 1