Adások

Egy éves szexterápia

Brittany Gibbonsnál eljött egy pillanat, mikor eldöntötte: attól a naptól kezdve minden egyes nap ágyba bújik a férjével, egy teljes éven át. Brittany bevallása szerint a dolog eleinte nem ment könnyen. Háromgyermekes dolgozó anyaként esténként alig várta, hogy bedőlhessen az ágyba. Három hónap után azonban újra élvezni tudta az együttléteket, sőt, még egy lejátszási listát is készített a […]
2016.08.31 Hozzászólások: 0

Rióban rekedtek kenyai sportolók

Rióban rekedtek a kenyai sportolók, mert az ország olimpiai bizottsága túl drágának találta a hazautazás költségeit. Amíg nem találnak olcsóbb repülőjáratot, addig a sportolóknak maradniuk kell. De sajnos az olimpiai falut el kellett hagyniuk, az új riói lakhely azonban nem túl barátságos. Felhívjuk Tóth Ákost, az “Utazómajom”-tól, hogy segítsen nekik olcsó járatot találni Rióból Kenyába.
2016.08.31 Hozzászólások: 0

Kinél mi van betárazva?

A német lakosság körében kisebb felvásárlási láz tört ki, miután a kormány azt javasolja a lakosságnak, hogy szükséghelyzet esetére mindenki gondoskodjon legalább két heti élelemről otthonában. A magyar katasztrófavédelem általános tanácsai között például az szerepel, hogy nem árt, ha az embernek odahaza össze van készítve egy hátizsákja, benne ivóvízzel, a rendszeresen használt gyógyszereivel, a gyerek […]
2016.08.31 Hozzászólások: 0

Furcsa társkeresők

Nagyon fura társkereső hirdetésre bukkantunk. Feri lecsekkolta, hogy a Balázsnak mint “dögevőnek” és a vegán Janinak miben más a testszaga...Hát, szerinte semmiben:) Hallgatóink nagyon fura hirdetőkről számoltak be, volt akinek a lábát akarták begipszelni, volt aki a barátnője fényképével regisztrálta magát és volt aki az édesapját találta meg egy szextárskeresőn.
2016.08.30 Hozzászólások: 0

Bemérték Balázs lakását

Tegnap míg Balázs forgatott, a felesége feng shui-s szakemberekkel bemérette a lakásukat. Mivel egy két dolgot nem találtak rendben, ezért azokat kicsit átrendezték, ahol pedig törésvonalakat vagy káros sugárzást érzékeltek a műszereik, ott különböző “árnyékolókat” tettek a földre. Balázs picit meglepődött mikor hazaért, de kíváncsian várja a pozitív hatásokat:)
2016.08.30 Hozzászólások: 0

Magányos munkavégzés

A Rádió 1 reggeli műsorvezetőjéről, Balogh Esperes Ákosról jutott eszünkbe, hogy, aki egyedül dolgozik annak nem lehet olyan szórakoztató az élete. Összekapcsolódtunk élő adásban Ákossal, hogy feldobjuk a napját.
2016.08.29 Hozzászólások: 0

Ipad-re kattant gyerekek.

Az iPadjüket bújó gyerekek nem veszik észre, hogy lecserélődtek a szüleik játék közben. Nézzétek meg a videót! Kinek mire van ennyire fanatikusan rákattanva a gyereke? Ismerős jelenet a 21. századi családokban: a vacsoraasztalt körülüli az egész család, ám a gyerekek egy percre sem veszik le a szemüket a tablet vagy az okostelefon képernyőjéről. Annyira belemerülnek a kütyükbe, hogy szó […]
2016.08.29 Hozzászólások: 0

Szülinap a stábban

Két stábtagunknak Annánk és Julesünk is ma van a születésnapja. 7 év után is képesek vagyunk elfelejteni ezt a nemes dátumot. Mivel a fiúk nem hoztak ajándékot inkább adásban próbáltak szerezni tortát és pezsgőt a szülinaposoknak. Egy kedves hallgató rétesekkel lepett meg minket.
2016.08.25 Hozzászólások: 2